Продукти на ДАМАСЦЕНА ЕООД

Продукти по страница

Фирма "ДАМАСЦЕНА" е ситуирана в сърцето на Розовата долина, между града на розата Казанлък и минералните извори на град Павел баня - в китното селце Скобелево, заобиколено с обширни розови градини. Нейната мисия е да възстанови традиционното за страната производство на маслодайна роза и розово масло, като същевременно  популяризира историята и традициите на българското розопроизводство с дължимото им уважение и респект.
Във фирмената дестилерия от 1991 г. се произвеждат висококачествено българско розово масло от Rosa Damascena, както и розова вода, лавандулово масло, лавандулова вода и други етерични масла и хидрозоли. Продуктите на фирмата са окачествени и сертифицирани от лабораториите за аналитичен контрол на етерични масла, за да се гарантира тяхното високо качество и 100%-ов натурален произход.
На базата на българските масла от роза дамасцена, лавандула и маточина фирма ДАМАСЦЕНА разработва и своите натурални козметични продукти за лице, коса и тяло. Парфюмите с нежен цветен аромат създават романтично настроение, а в кремовете за лице освен розово масло и розово абсолю е добавен 100%-ов екстракт от охлюв, което ги прави уникални и търсени козметични средства за подмладяване. Убедете се сами...


Повече