REFILL EYE SERUM
Последна наличност

REFILL EYE SERUM

49,00 лв.
без ДДС

Разработен и патентован от учени от Института по криобиология и дерматология,
FERROCELL COMPLEX въздейства върху структурата на колагена и еластина в кожата, като не позволява колагеновите фибри да се свързват помежду си – нежелателен процес, който причинява стареенето на кожата и появата на бръчки.

REFILL EYE SERUM намалява тъмните кръгове под очите, подпухналостта и фините бръчици около тях.

  Условия за доставка

Безплатна доставка, за поръчки над 100лв

Разработен и патентован от учени от Института по криобиология и дерматология,
FERROCELL COMPLEXTM въздейства върху структурата на колагена и еластина в кожата, като не позволява колагеновите фибри да се свързват помежду си – нежелателен процес, който всъщност причинява стареенето на кожата и появата на бръчки.

REFILL EYE SERUM намалява тъмните кръгове под очите, подпухналостта и фините бръчици около тях. Комбинацията от FERROCELL COMLEX и антиооксиданти прониква до най-дълбоките кожни слоеве и стимулира производството на колаген.
15 ml За всеки тип кожа. Унисекс.

FERROCELL ПРЕДОТВРАТЯВА БРЪЧКИТЕ И СВИВА ПОРИТЕ

След обстойни анализи екипът на Лаборатория Амрита  откри изключително иновативно решение за борба срещу бръчките – активната съставка Ferrocell Complex, разработена на базата на високоефективен хелатен комплекс на тривалентно желязо. Избрана е хелатната форма, тъй като  именно тя се разпознава и усвоява от организма. По принцип повечето минерали трудно се усвояват поради недостатъчната степен на естествената им хелация (преобразуването им в усвоима от организма форма или свързването на метален йон с органична молекула). След свързването на тривалентните железни йони с колагена се образуват хелатни комплекси, които се разполагат между колагеновите влакна в колагеновата мрежа и поемат ролята на буфер срещу слепването им.
Екстрактът от алое вера има мощно хидратиращо, подхранващо, омекотяващо, успокояващо и изглаждащо действие върху кожата.
Серамидите ефективно съхраняват влагата в кожата и водят до възстановяване на бариерната й защитна функция.
Богатият комплекс от витамините A,H,E,F,B2,B12 и С осигурява мощно антиоксиданатно действие и води до видим подмладяващ ефект на кожата, като я съхранява свежа, гладка, тонизирана и с равномерен тен.

2 Артикула

Данни

Бранд:
AMRITA
Серия:
FERROCELL COSMETICS
Тип кожа:
Възраст:
30+

Няма отзиви от клиенти

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Регистрация на нов профил

Вече сте регистрирани?
Вход или Възстановяване на парола