Добре дошли в магазина за българска козметика!

В електронния магазин bgkozmetika.eu  се предлага само българска натурална козметика. Производителите гарантират за естествения произход на вложените материали и за методите на производство, които в максимална степен съхраняват техните качества. Активните съставки са внимателно подбрани и така комбинирани, че максимално да бъде използван синергичният ефект от тяхното действие. 100% НАТУРАЛНИ! БЕЗ ПАРАБЕНИ И ОЦВЕТИТЕЛИ!

При избора на тук представените козметични продукти сме се ръководили не само от техния натурален състав. Важно е също на кого се доверяваме. А българският производител е някъде тук, сред нас и често можем да го видим на някое изложение. Голяма част от привлеклите вниманието ни производители са български учени и специалисти, инвестирали доста време и средства при натрупване на знания и опит в професионалната си кариера. Запазените марки Golden Snail и Sea Star на Българска Академия на науките например освен плод на научни разработки съдържат активни съставки от природните ресурси на България. Горещо препоръчваме и брандовете Kalivi и Ferrocell  на Лаборатория Амрита, специално разработени за антиейдж грижа от учени по криобиология и лиофилизация. Марката PhytoEssence Biocosmetics  привлича с подчертано индивидуалния дерматологичен подход към всеки тип кожа.

Но вместо да изброяваме всички, предлагаме да разгледате козметичните продукти от представените в магазина брандове, като просто кликнете върху съответното лого в началната страница.

Както от електронния магазин, така и от магазина  за българска козметика на бул. "Скобелев" №2  в София можете да закупите уникални продукти, получили одобрението на предпочитащите произведено в България, наложили се заради  умелото съчетание на естествени компоненти, отсъствието на парабени  и не на последно място поради съобразените с възможностите на българите цени.

След като направите своя избор, можете да поръчате желаните продукти през сайта или на посочения телефон.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да пишете или да ни позвъните.

Нашите специални предложения можете да следите и в страницата ни във Facebook.

Приятно пазаруване!

Регистрация на нов профил

Вече сте регистрирани?
Вход или Възстановяване на парола