Списък продукти по марка АМРИТА ООД

През 1995 г. научни работници от Изследователския институт по криобиология и лиофилизация основават фирма АМРИТА ООД като лаборатория и производител на козметични продукти със собствени технологии за производство на активни субстанции, като колаген, еластин, ихтиокол (колаген от кожата на черноморска акула), билкови екстракти и др.
 На базата на богатия си опит и позовавайки се на съвременните постижения в областта на козметиката, специалистите от АМРИТА ООД разработват както професионална козметична серия за работа с професионална апаратура, така и висококачествени козметични продукти за лична грижа.
АМРИТА ООД поставя на пиедестал чистотата на кожата, която е най-големият орган на човешкото тяло и функционира със собствен начин на защита и регенериране. Стресът, физиологичните възрастови промени и влиянието на околната среда са фактори, които променят естествените свойства на кожата и намаляват нейната жизненост. Ето защо специалистите от АМРИТА ООД разработват чисти антиейдж козметични продукти като превантивна грижа срещу нейното стареене.
Най-новата разработка на компанията е FERROCELL COMPLEXTM, която въздейства върху структурата на колагена, за да се съхранят плътността на кожата и нейната жизненост. Ферокомплексът е вложен в серията FERROCELL COSMETIC.


Активни филтри

Регистрация на нов профил

Вече сте регистрирани?
Вход или Възстановяване на парола