Регенериращ гел „Мукофикс”
Последна наличност

Регенериращ гел „Мукофикс”

14,00 лв.
без ДДС

Регенериращият гел „Мукофикс” е натурален продукт на основата на екстракт от охлюви. Съдържащите се в екстракта от охлюви гликопептиди, колаген и еластин са много близки по състав и структура до тези на човешкия организъм, което помага за бързо възстановяване на клетките и регенериране на кожата.  „Мукофикс” стимулира естествените процеси на възстановяване, възвръща силата на клетките и ...

Опаковка
  Условия за доставка

Безплатна доставка, за поръчки над 100лв

Регенериращият гел „Мукофикс” е натурален продукт на основата на екстракт от охлюви. Съдържащите се в екстракта от охлюви гликопептиди, колаген и еластин са много близки по състав и структура до тези на човешкия организъм, което помага за бързо възстановяване на клетките и регенериране на кожата. Ето защо регенериращият гел „Мукофикс” стимулира естествените процеси на възстановяване, възвръща силата на клетките и поддържа нужния хидробаланс на кожата.    
Начин на употреба: Нанася се 2-3 пъти на ден върху кожата и се масажира до пълното му абсорбиране. Подходящ е както за лице, така и за тяло.
Съхранение: Да се съхранява в оригиналната опаковка при температура 5-25ºС, на недостъпни за деца места. Само за външна употреба.

2 Артикула

Данни

Бранд:
GOLDEN SNAIL
Възраст:

Няма отзиви от клиенти

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Регистрация на нов профил

Вече сте регистрирани?
Вход или Възстановяване на парола