KALIVI  VITACELL  CREAM
Последна наличност

KALIVI VITACELL CREAM

40,00 лв.
без ДДС

Крем с високо съдържание на бамбук,  съдържащ  70% силиций, с изразен стигащ  ефект. Екстрактът от диня има силно хидратиращо действие, подхранва клетките и съдейства за лифтинг ефект. Богато наситена с N-ацетил цистеин, който активно влияе на обменните процеси в кожата, формулата на крема възпрепятства преждевременното й стареене. Той увеличава еластичността на кожата, намалява бръчките и ...

  Условия за доставка

Безплатна доставка, за поръчки над 100лв

стимулира клетъчната регенерация.

Начин на употреба:  
Нанесете върху добре почистена кожа малко количество крем и разнесете с леки масажни движения.

Козметична серия kalivi е комбинация от витамин С, ацетил цистеин, екстракт от бамбук и диня   
за борба с оксидативния стрес

Стареенето на организма е неизбежен процес, който постепенно обхваща всички органи и системи, тъкани и клетки. Общоприет факт е, че то се влияе както от генетичните особености на индивида, така и от перманентно въздействащите вредни фактори от околната среда.
Един от основните вредни външни фактори е слънчевото излъчване и по-специално ултравиолетовите лъчи, които превръщат неутрално заредените молекули в агресивно заредени частици, наречени свободни радикали или оксиданти.
Стресът също в голяма степен допринася за стареенето на кожата. Една стресова ситуация може да залее като потоп организма с оксиданти, от които най-силно страда голямата по площ кожа. В случаите на стресова ситуация надбъбречните жлези активират отделянето на кортизол и адреналин, които поставят организма в алармено състояние. Цялата обмяна на вещества се активира, нараства потреблението на кислород, а от там и образуването на свободни радикали.
Най-често подложени на действието на свободните радикали са липидите - клетъчните структури, изграждащи клетъчните мембрани. Тяхното разрушаване води до нарушаване на обменните процеси в клетката и тя загива.
Друго уязвимо място на клетката е ДНК, а увреждането на ДНК води до нарушаване процеса на деление и до загиване на клетката.
Според последните научни проучвания клетките могат да бъдат предпазени от негативното въздействие на свободните радикали с помощта на цистеиновите деривати. Установено е, че най-стабилният представител на цистеиновите деривати е АЦЕТИЛ ЦИСТЕИН (NAC). При постъпването му в кожата се увеличава количеството на интрацелуларния глутатион, който има водеща роля за защита на клетките от оксидативния стрес. Използването на NAC увеличава нивото на глутатион в клетката в много по-голяма степен, отколкото при директно въвеждане на глутатион, поради което NAC се приема за антиоксдант №1 за човешкия организъм и се поставя в центъра на борбата срещу стареенето.
Екипът на Лаборатория АМРИТА разработи анти-ейдж козметична серия на базата на N-ацетил цистеин, който активно влияе върху обменните процеси в кожата и препятства преждевременното й стареене. Във формулата на продуктите цистеинът е комбиниран с витамин С, екстракт от бамбук и екстракт от диня, които ефективно подобряват регенеративните функции на кожата и стимулират синтезата на колаген.

2 Артикула

Данни

Бранд:
AMRITA
Серия:
KALIVI
Тип кожа:
Възраст:

Няма отзиви от клиенти

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Регистрация на нов профил

Вече сте регистрирани?
Вход или Възстановяване на парола